Ons Trainingsoverzicht

Power BI trainingen

Power BI Gebruiker

Deze training is bedoeld om eindgebruikers de mogelijkheden van de Power BI Online Services uit te leggen. Deze training legt de focus op het begrijpen/lezen van rapporten en dashboards en meer inzichten te krijgen in het online stuk van Power BI. We focussen op de basisprincipes van Power BI Service, met name op het gebruik ervan en niet op de creatie van rapporten.

Power BI Geavanceerd

We leren je de basis van Power BI Desktop zodat je zelf aan de slag kunt. Door middel van een doe-training leren we je hoe je in een handomdraai analyses en rapportages kan maken vanuit verschillende databronnen.  Vervolgens duiken we even meer naar de voorkant, de rapporten mooi en wel, maar hoe bekomen we de data voor deze rapporten en wat kunnen we ermee. Er kan gekozen worden om de focus te leggen op het modelleren van data of om zelf een dashboard te gaan bouwen door middel van een casestudie en beschikbare fictieve data.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Power BI op maat

We leren je de basis van Power BI zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Door middel van een doe-training leren we je hoe je in een handomdraai analyses en rapportages kan maken vanuit verschillende databronnen. Hierna gaan we over tot een casestudie op basis van eigen data. Het is de bedoeling om zelf aan de slag te gaan met Power BI Desktop middels een case en zo je eigen dashboard te bouwen.

Cloud Gebruiker

Deze training laat kennismaken met de de basis van Office 365. De focus ligt hierbij op de basisprincipes en het gebruik van de verschillende Office 365 onderdelen. Door middel van een doe-training leren we je de basics van Outlook, OneDrive, SharePoint en Teams.

Cloud Geavanceerd

We leren basis van Outlook, OneDrive, SharePoint en Teams op basis van verschillende rollen en gaan dieper in op het aspect 'slim samenwerken' van begin tot einde. Van het inrichten van een omgeving tot het delen, samenwerken en communiceren met collega's.

Cloud op maat

Deze training gaat nog net een beetje verder dan "Cloud Geavanceerd". Er wordt niet meer in een fictieve omgeving gewerkt maar we gaan aan de slag in de eigen omgeving van de organisatie. Hierbij wordt de focus gelegd op het inrichten en beheren van de samenwerkingsomgeving zodat je vervolgens zelfstandig aan de slag kan.

Schuiven naar boven