Over Ons

Missie

Elke organisatie eenvoudiger, slimmer, wendbaarder en efficiënter laten werken.

Visie

InSim beschikt over de kennis en tools om data te verzamelen voor organisaties. Deze data wordt door InSim omgezet in informatie, die inzicht biedt op diverse niveaus binnen de organisatie. Tot slot ondersteunt InSim organisaties bij het (geautomatiseerd) handelen op basis van deze informatie.

Ons verhaal

InSim haalt haar bestaansrecht vanuit de gedachte klanten te helpen efficiënter aan de slag te gaan met bestaande middelen en deze beter te laten renderen. De missie van InSim is dan ook; organisaties helpen om slimmer, wendbaarder, eenvoudiger en efficiënter te werken.

Veel organisaties doen vaak grote investeringen in IT-systemen en applicaties, echter blijkt dat deze systemen in de regel maar gedeeltelijk gebruikt worden.

Waar vaak geadviseerd wordt om bestaande systemen te vervangen door (weer) een nieuw systeem, is onze visie dat vervanging van bestaande middelen meestal niet nodig is en kapitaalsvernietiging voorkomen kan worden. Door net slimme aanpassingen, toevoegingen of een iets andere werkwijze toe te passen valt er winst te halen uit uw reeds gedane investeringen. Daag InSim uit om te komen tot een businesscase die uw organisatie naar het volgende level brengt!

Doelstellingen

  • Het creëren van awareness op het gebied van data en informatie door het geven van presentaties, workshops en opleidingen.
  • Ondernemingen en non-profit organisaties helpen te transformeren naar data gedreven organisaties.
  • Het verzamelen van bestaande en nieuwe data binnen organisaties, ondersteund door technologische oplossingen. Het omzetten van deze data in relevante informatie.
  • Het toegankelijk maken en het delen van (stuur)informatie op alle niveaus van de organisatie.
  • Het vereenvoudigen van dagdagelijkse werkzaamheden door het ontwikkelen van functionele oplossingen.
  • Het ondersteunen en begeleiden van eindgebruikers in het gebruik van slimme technologie zodat die ook daadwerkelijk benut wordt.
Schuiven naar boven