Over InSim Limburg

InSim en Koenen en Co starten Joint-Venture: InSim Limburg

De eerste gesprekken tussen InSim en Koenen en Co werden gevoerd medio 2018. Koenen en Co is een full-service finance en consultancy organisatie en marktleider in Limburg. Ook landelijk is Koenen en Co een bekende speler. Zo sleepte ze in 2016 nog de prestigieuze Accountancy Award in de wacht als beste accountant van Nederland met 100+ medewerkers. 

 

Visie, toekomstontwikkeling en samenwerking werden de afgelopen jaren tussen InSim en Koenen en Co gedeeld. Naast de professionele klik, bleek het op persoonlijk vlak ook ontzettend goed te klikken. Dit heeft in september 2020 geresulteerd in de joint venture: InSim Limburg! Iets waar we allemaal ontzettend trots op zijn. 

 

Koenen en Co heeft 6 business lines waarin ze haar klanten begeleiden tot een nog betere bedrijfsvoering. Een van die business lines is "IT Advies and Assurance". Hier sluit InSim Limburg naadloos op aan. Het doel van InSim Limburg is om organisaties te voorzien van uitstekende IT-oplossingen. Dit is belangrijk om meer toekomstbestendig te zijn en voorsprong op concurrentie te verkrijgen of te behouden.

 

InSim Limburg helpt organisaties met functionele IT en met het verbeteren van inzicht, ondersteund door data. Er is daarbij vaak veel meer mogelijk dan op voorhand voor mogelijk gehouden wordt. Naast oplossingen biedt InSim Limburg ook trainingen aan. Voor organisaties is het vaak handig om intern kennis te ontwikkelen, om zodoende zelfstandig stappen te maken. Uiteraard blijft InSim Limburg betrokken, om te ondersteunen waar nodig.

 

Stoeit u al langer met de gedachte om iets met bedrijfsdata te doen, maar nog geen start gemaakt? Of zijn interne processen arbeidsintensief en foutgevoelig, maar is dit nog onvoldoende aangepakt? Neem vrijblijvend contact met ons op, we verrassen u graag met nieuwe inzichten.

 

E-mail: verkoop@insim.nl  

Schuiven naar boven